Sarjapaikastaan Valioliigassa taisteleva Watford ilmoitti tiistaina solmineensa kahden vuoden jatkosopimuksen kokeneen maalivahtinsa Ben Fosterin kanssa. Foster, 37, on edustanut mittavan uransa aikana myös Englannin maajoukkuetta kahdeksan ottelun verran.

Töitä konkarilla on kahden viimeisen kauden aikana riittänyt, sillä englantilaisvahti on venynyt pallon eteen peräti 216 kertaa viime kauden alusta lähtien valioliigakamppailuissa. Se on suurin määrä koko sarjassa kyseisen ajanjakson aikana.

OptaJoe

@OptaJoe
216 - Ben Foster has made 216 saves in the Premier League since the start of the 2018-19 season; the most of any goalkeeper in this period. Busy.

Watford Football Club

@WatfordFC
✍️ Goalkeeper @BenFoster has agreed a new two-year deal with #watfordfc. A @premierleague ever-present this season, the 37-year-old has made nearly 150 appearances in two spells with us.

Foster on edustanut urallaan myös muun muassa Manchester Unitedia, Birminghamia sekä West Bromwichia.