Watford ilmoitti jo huhtikuussa päässeensä sopimukseen Le Havren keskikenttäpelaaja Pape Gueyen kanssa. Tämän oli määrä liittyä Hornetsiin ranskalaisseuran sopimuksen päättyttyä, heinäkuun 1. päivänä. Nyt 21-vuotias ilmoittaa, ettei olekaan siirtymässä Vicarage Roadille.

– Virheeni oli, että luotin tahoon joka antoi huonoja ohjeita.

Ranskalainen ei odota hankaluuksia päätöksestään – tai sellaisen pyörtämisestä.

– Koin, että sopimuksen syntymisessä oli epäselvyyksiä, ja halusin tiedottaa osapuolia asiasta suoraan. Koska siirto ei vielä ole tullut voimaan, virallistin asian.

L’Équipe kertoo Gueyen suorittaneen lääkärintarkastuksen siirtoa varten jo viime kesänä Italiassa, Pozzon perheen suojissa. Perhe omistaa sekä Watfordin, että Serie A -seura Udinesen. Le Havre ei ollut tietoinen lääkärintarkastuksesta, minkä vuoksi se oli FIFA:n sääntöjen vastainen.

Ranskalaislehti kertoo edelleen, että Gueye päätti liikesuhteensa agentti Bakari Sanogon kanssa jo ennen Watford-sopimuksen julkistusta, koska koki sen taloudelliset ehdot huonosti neuvotelluiksi.

Watford ei ole toistaiseksi kommentoinut tapahtumien käännettä julkisesti. Gueyen tulevaa osoitetta ei tiedetä – Le Havreen tämä ei tiettävästi ole jäämässä.