Brightonia vastaan polvensa loukannut Arsenal-maalivahti Bernd Leno on kuusi viikkoa sivussa, Arsenal tiedottaa loukkaantumispäivityksessään. Lenolla todettiin polven nivelsiteiden venähdys, mutta saksalaisen onneksi hän välttyi vakavammalta loukkaantumiselta. Kuuden viikon pakkolepo kuitenkin tarkoittaa, että Leno ei pelaa loppukauden aikana.

Manchester Cityä vastaan nilkkansa loukkaantunut toppari Pablo Mari joutuu pitkälle sairaslomalle. Espanjalaisen arvioidaan olevan sivussa toiminnasta 2-3 kuukauden ajan.

Lisäksi brassilupaus Gabriel Martinelli on sivussa torstain kamppailusta Southamptonia vastaan. Martinelli loukkaantui harjoituksissa sunnuntaina, ja hänen loukkaantumisesta tulee lisätietoa kuluvan viikon aikana.

Arsenal on saanut myös hieman lohtua sairastuvalta. Vammoista kärsineet Sokratis ja Granit Xhaka ovat palanneet joukkueen harjoitusvahvuuteen. Sokratis on kärsinyt reisivammasta, ja Xhaka loukkasi nilkkansa City-ottelussa.