Europaikoista taisteleva Wolverhampton nappasi tärkeät pisteet, kun se kaatoi sunnuntain kotiottelussaan Evertonin 3–0. Maalintekijät olivat Raúl Jiménez, Leander Dendoncker ja Diogo Jota.

Jiménez laukoi avausosuman juuri ennen taukovihellystä rangaistuspotkusta. Pallo vietiin pilkulle Lucas Dignen rikottua Daniel Podencea.

Dendoncker kasvatti kotijohtoa heti toisen puoliajan alussa Pedro Neton vapaapotkun jälkeen. Hän jatkoi pallon päällään Everton-vahti Jordan Pickfordin ulottumattomiin.

Jota pääsi viimeistelemään Wolvesin kolmannen maalin 74. minuutilla Ruben Nevesin mestarillisesta esityöstä.

Ottelun lopussa Jota järjesti vielä huippupaikan Adama Traorélle, joka ei kuitenkaan onnistunut siirtämään palloa avopaikasta sisään.

35 - Raúl Jiménez has been directly involved in 35 goals in all competitions for Wolves this season (25 goals, 10 assists); no other @premierleague player has had a hand in more (level with Mo Salah). Responsibility. #WOLEVE

Huippukautta pelaava Jiménez, 29, on iskenyt tällä kaudella jo 25 maalia, jos kaikki kilpailut huomioidaan. Lisäksi meksikolainen on antanut kymmenen maaliin johtanutta syöttöä.

Wolves nousi kuutospaikalle – kolmen pisteen päähän Manchester Unitedista, joka on pelannut yhden ottelun vähemmän. Mestarien liigaan oikeuttavaan nelospaikkaan on matkaa neljä pistettä.

Everton jatkaa sarjassa 11:ntenä.

Wolverhampton – Everton 3–0 (1–0)
1–0 Raúl Jiménez rp. (45+2 min)
2–0 Leander Dendoncker (47 min)
3–0 Diogo Jota (74 min)