Fulhamin visiitti Mestaruussarjassa jäi ainoastaan yhden kauden mittaiseksi. Se kaatoi tiistai-iltana myöhään pelatussa nousukarsinnan finaalissa Brentfordin lukemin 2-1, ja nousi takaisin Valioliigaan heti ensimmäisellä yrityksellä pudottuaan viime kauden päätteeksi sarjaporrasta alemmaksi.

Ottelun maalit nähtiin vasta jatkoajalla. Fulham iski ottelun avausmaalin, kun Joe Bryan yllätti täysin Brentford-vahti David Rayan noin 40 metristä lähteneellä sivuvapaapotkulla, jonka puolustaja laukoi etukulmasta sisään ohi hölmistyneen Rayan. Ottelua oli tuolloin pelattu 105 minuuttia.

Bryan iski kamppailun lopullisen ratkaisun 117. minuutilla. Hän pelasi nousunsa päätteeksi hyvän seinäsyötön Aleksandar Mitrovićin kanssa, ja laukoi pallon takakulmaan.

Brentford kavensi vielä jatkoajan lisäajan viimeisellä minuutilla kamppailun 2-1:een Henrik Dalsgaardin puskulla. Aika kuitenkin loppui kesken.

Kauden päätteeksi Valioliigaan nousivat siis Leeds, West Bromwich sekä Fulham.