Englannin maajoukkueen entinen keskikenttäpelaaja Owen Hargreaves uskoo, että Chelsea saattaa jäädä ensi kauden tavoitteistaan, jos se ei vahvista puolustusosastoaan ja osta uutta maalivahtia.

Chelsea on jo napannut kaksi isoa kalaa hankkimalla Timo Wernerin RB Leipzigista ja Hakim Ziyechin Ajaxista. Heidän lisäksi lontoolaiset ovat tiettävästi vahvistumassa vielä Bayer Leverkusenin Kai Havertzilla.

Mainittu kolmikko tulee vahvistamaan nimenomaan Chelsean hyökkäystä, mutta Hargreaves näkee isompia ongelmia Chelsean alakerrassa.

Kaksi vuotta sitten Chelsea pulitti maalivahtien maailmanennätyssumman, kun se hankki Kepa Arrizabalagan Athletic Bilbaosta 80 miljoonalla eurolla. Espanjalaistorjuja on kuitenkin noussut otsikoihin lähinnä epävarmuutensa takia.

Lauantaina hän istui jälleen vaihtopenkillä, kun Chelsea putosi Mestarien liigasta Bayern Münchenin käsittelyssä. Päävalmentaja Frank Lampard luotti ennemmin kakkosvahti Willy Caballeroon, joka sai tällä kaudella vastuuta kaikkiaan 14 ottelussa. Argentiinalaisvahti pelasi muutaman ottelun Kepan sijasta myös Valioliigasta.

– Minusta hän (Havertz) on mahtava nuori pelaaja, mutta heillä on paljon niitä, kommentoi Hargreaves BT Sportille.

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
🔵 Ziyech and Werner in @ChelseaFC training 💪

Who should they sign next?

#UCL

– Lampard mainitsi [maalivahtilegenda Petr] Čechin, he tarvitsevat muutaman johtajan. Joukkueeseen tarvitaan pelaajia, jotka kävelevät suoraan avaukseen.

– He saattavat silti päätyä neljänneksi tai viidenneksi Ziyechin, Wernerin ja Havertzin kanssa.

– Havertz on erityinen pelaaja, mutta heidän on selvitettävä maalivahti- ja topparitilanteensa ensin.

– Kun minä mietin Chelsean entisiä mahtijoukkueita, mieleeni tulee Čech maalissa, John Terry, Claude Makélélé, Didier Drogba, se joukkueen runko. Frankilla ei ole vielä sellaista.

LUE MYÖS: