Manchester Unitedin Paul Pogba olisi ”täydellinen lahja” Juventuksen uudelle päävalmentajalle Andrea Pirlolle, uskoo Italian entinen maajoukkuehyökkääjä Luca Toni.

Ranskan maajoukkuepelaaja voitti kahdeksan merkittävää pokaalia hänen nelivuotisen Juventus-uransa aikana, pelaten niistä vuosista kolme Pirlon rinnalla. Vuonna 2016 Old Traffordille palannut Pogba on ollut pitkään yhdistettynä takaisin Allianz Stadiumille, vaikka Manchester United haluaisi tiettävästi pidentää hänen sopimustaan vuoden 2021 ylitse.

Viime vuonna Pogba ilmoitti haluavansa uuden haasteen Manchesterin ulkopuolelta, jonka jälkeen myös Real Madrid on kysellyt 27-vuotiaan keskikenttämiehen perään. Siirtoikkuna on jälleen auki ja Pogban tulevaisuus luonnollisesti senkin takia tapetilla.

Eläkkeelle jäänyt Toni, joka pelasi Pirlon kanssa sekä seura- että maajoukkuetasolla, uskoisi Pogban olevan täydellinen vahvistus Juventuksen keskikentälle.

[readmore from=Manchester-United]

– Andrean tuntien, hän aloittaa joukkueensa rakentamisen keskikentältä. Täydellinen lahja hänelle olisi Pogba. En tiedä onko siirto mahdollinen, mutta hän olisi ehdottomasti paras vaihtoehto kaikista, Toni kuvaili Tuttosportille.

– Andrea ei tule olemaan valmentaja, joka keskittyy puolustamiseen ja vastahyökkäämiseen. Hän rakastaa pallonhallintaa ja haluaa varmasti kiteyttää sen hänen joukkueeseensa.