Yhdysvaltojen maajoukkuepelaaja Weston McKennie on Southamptonin tähtäimessä, kertoo Sky Sports. Seuran on kuitenkin myytävä joitain pelaajiaan rahoittaakseen 20 miljoonan punnan (noin 22 miljoonaa euroa) arvoisen siirron tänä kesänä.

Southampton haluaa vahvistaa keskikenttäänsä ja löytää korvaajan Pierre-Emile Højbjergille tanskalaispelaajan siirryttyä viime viikolla Tottenhamiin. McKennie on yksi Bundesliigan lupaavimmista keskikenttämiehistä, ja hänen haaveensa olisi pelata Valioliigassa.

Vaikka Southampton ei ole päässyt McKennien kanssa sopuun 21-vuotiaan sopimuksesta, on 19 kertaa Yhdysvaltojen A-maajoukkueessa esiintynyt pelaaja kieltäytynyt jo siirrosta Hertha Berliiniin.

Southamptonin on kuitenkin kaupattava joitain pelaajiaan McKennien hankkimiseksi. Seura on jo nimittäin vahvistanut miehistöään Real Valladolidista tuodulla Mohammad Salisulla ja Tottenhamista kiinnitetyllä Kyle Walker-Petersillä.

[readmore from=siirtoikkuna]

Guido Carrillo, Wesley Hoedt ja Mario Lemina viettivät kaikki kauden 2019-20 lainalla, eikä heidän uskota jäävän St Mary’s Stadiumille ensi kaudeksi. Heidän potentiaaliset myyntitulot voisivat mahdollistaa McKennien mahdollisen saapumisen.

McKennie siirtyi Schalkeen Dallasista vuonna 2016 ja on pelannut yhteensä 91 kertaa Bundesliiga-seuran paidassa. Hän oli tärkeä osa David Wagnerin joukkuetta, joka jäi lopulta sarjataulukon 12. sijalle, tehden kolme maalia 28 otteluun.