Borussia Dortmundin seurajohtaja ja entinen pelaaja Sebastian Kehl uskoo Jadon Sanchon pelaavan Signal Iduna Parkilla vielä ”ainakin” yhden vuoden ajan.

20-vuotiasta laitahyökkääjää on viety jo keväästä lähtien Manchester Unitediin, vaikka osapuolet eivät ole missään vaiheessa päässeet sopuun pelaajan siirtosummasta. Dortmundissa eletään vahvasti siinä uskossa, ettei Sancho ole siirtymässä tänä kesänä minnekään.

Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke sanoi viime viikolla, että Englannin maajoukkuemies viettää kauden 2020-21 saksalaisseuran riveissä, jonka jälkeen Sancho itse sanoi ”rakastavansa” pelaamista Dortmundin paidassa. Kehl oli kummankin kanssa samaa mieltä.

[readmore from=Jadon-Sancho]

– Kyllä, Jadon jää tänne ilomielin. Hänen sopimuksensa ulottuu vuoteen 2023 saakka, Kehl kertoi Goalille.

– Kun näen hänet kentällä, hän on todella iloinen. Kaikki ovat iloisia hänen seurastaan. Hän tulee olemaan täällä vielä ainakin yhden kauden ajan.

– Tämä on paras joukkueemme. Meillä on sekoitus todella hyviä, nuoria ja kypsiä pelaajia. Me olemme yrittäneet kehittää joukkuetta viimeisen parin vuoden aikana. Toivottavasti me voimme voittaa mestaruuksia ensi kaudella, koska niillä on loppujen lopuksi eniten väliä.