Arsenal on hyvin lähellä brassitoppari Gabriel Magalhãesin hankintaa Lillestä. Toistaiseksi vahvistamaton kauppa turvottaa seuran puolutuspään ylitarjontaa entisestään, ja on selvää, että lähtijöitä alakerrasta tullaan näkemään.

Yhdeksi ulospäin kaupattavaksi on veikkailtu Rob Holdingia. Vaikka boltonilainen on esittänyt ajoin varsin vakuuttaviakin otteita tontillaan, ei tästä tunnuta avauskokoonpanon pelaajaa Arsenalille saatavan. Ei varsinkaan William Saliban jo seuraan saavuttua, ja Gabrielia vielä odoteltaessa.

The Independent on yksi lähteistä, jotka kertovat Holdingin olevan mahdollisesti matkalla sarjanousija Leedsin riveihin. Marcelo Bielsan ryhmään ollaan jo kolmella tarjouksella yritetty houkutella Brightonin Ben Whitea, huonolla menestyksellä. White pelasi Leedsissä lainalla viime kauden, mutta pysyvään siirtoon Brighton ei tunnu taipuvan.