Englannin jalkapallokausi 2020-21 potkaistaan virallisesti käyntiin tänään kello 18:30, kun Valioliigan mestari Liverpool ja FA Cupin voittaja Arsenal ottavat toisistaan mittaa lauantain Community Shield -ottelussa.

Arsenalin kokoonpanosta puuttuu muutamia pelaajia, jotka ovat karanteenissa lomailtuaan hiljattain ulkomailla. Alexandre Lacazette ja Nicolas Pépé eivät esimerkiksi pelaa tänään Mikel Artetan hyökkäyksessä, jossa viilettävät sen sijaan Pierre-Emerick Aubameyang, Eddie Nketiah ja Bukayo Saka.

Arsenal

@Arsenal
📋 Team news bang on time! ⏰

🏆 Here's how we line up for today's game...

🔜 #CommunityShield | #ARSLIV

Liverpoolin avauskokoonpano on sen sijaan lähes kovin mahdollinen. Jordan Henderson ei ilmeisesti ole vielä täysin kuntoutunut viime kauden lopulla kärsimästään polvivammasta. Sama vamma on syy myös Alex Oxlade-Chamberlainin poissaololle.

Ottelu on katsottavissa Viaplayn suoratoistopalvelusta.