Chelsea ja belgialaiskärki Michy Batshuayi ovat lähellä jatkosopimusta, uutisoi Goal. Batshuayi, 26, ei kuitenkaan kuulu manageri Frank Lampardin tulevaisuuden suunnitelmiin, vaan edessä on lainadiili.

Chelsea haluaa kuitenkin turvata jatkosopimuksella sen, ettei se menetä hyökkääjäänsä ilmaiseksi toiseen seuraan. Batshuayin odotetaan pelaavan ensi kaudella lainalla Crystal Palacessa.

Palace on tuttu seura hyökkääjälle jo entuudestaan, sillä Batshuayi pelasi siellä jo viime vuonna puolen vuoden ajan. Silloin 11 Valioliigan kamppailussa belgialaishyökkääjä onnistui iskemään viisi maalia.

Batshuayin lainasopimus Palaceen tarkoittaisi samalla myös sitä, että keskikenttäpelaaja Conor Gallagher ei voisi tehdä lainadiiliä lontoolaisseuran kanssa, sillä säännöt sallivat ainoastaan yhden pelaajan lainasopimuksen samasta seurasta. Gallagher on Chelsean sopimuspelaaja. Hänetkin on yhdistetty viime aikoina vahvasti Crystal Palaceen.