Newcastle Unitedin manageri Steve Bruce on ylistänyt skottilaituri Ryan Fraseria. Seuran kesähankinta teki debyytissään maalin, kun Newcastle päihitti Mestaruussarjassa pelaavan Blackburnin 1-0-lukemin tiistai-iltana Englannin liigacupin toisella kierroksella.

Fraser jätti Bournemouthin kesäkuun lopussa, kun hänen sopimuksensa Kirsikoiden kanssa umpeutui kesken koronaviruspandemian aiheuttaman ottelutauon. 26-vuotias liittyi aiemmin tässä kuussa Callum Wilsonin tavoin Newcastlen miehistöön, eikä Bruce olisi voinut olla Fraserin ensiesiintymisestä yhtään ilahtuneempi.

– Ottaen huomioon, ettei hän ole pelannut maaliskuun jälkeen, hänen suorituksensa, ponnistuksensa ja innokkuutensa olivat kaikkien nähtävissä, Bruce kertoi Blackburn-ottelun jälkeen Independentin mukaan.

[readmore from=Siirtouutiset]

Newcastle-luotsi ei kuitenkaan ollut mielissään joukkueensa kokonaissuorituksesta tiistain niukassa voitossa. Brucen mukaan joukkue selvisi Blackburnia vastaan.

– Se maali minkä me teimme, oli illan ainoa laadukas suoritus. Siinä oli hieno syöttö, hyvä juoksu ja Ryan laittoi pallon hyvin sisään, Bruce jatkoi.

– Olimme onnekkaita, emmekä voi sanoa mitään muuta. Tiesin että osa pelaajista tarvitsee peliminuutteja, mutta onneksi me selvisimme säikähdyksellä. Kahden ja puolen viikon sisään pelaamme kuusi ottelua, joten oli tärkeä saada tietyt pelaajat jaloilleen tänään.