Tottenhamin Eric Dier oli epäonnen soturi viikonloppuna, kun joukkue jäi 1-1 tasapeliin Newcastlen kanssa. Kamppailun lisäajalla pallo osui Dierin käteen, josta seuranneesta rangaistuspotkusta Newcastle tasoitti ottelun. Pilkku vihellettiin VAR-tarkastuksen jälkeen.

Kyseinen tilanne, ja muutama muukin käsivirhe, ovat olleet iso puheenaihe viime päivien ajan. Muun muassa Newcastlen manageri Steve Bruce, Liverpoolin käskijä Jürgen Klopp sekä Manchester Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær ovat olleet Dierin puolella.

Lisäksi myös Crystal Palacen manageri Roy Hodgson kävi todella kuumana lauantaina joukkueensa ottelun jälkeen, kun Everton sai rangaistuspotkun lontoolaisseuraa vastaan käsivirheen seurauksena.

Kohua nostattaneessa tilanteessa pallo osuu Dierin käteen, mutta ei missään nimessä tahallisesti. Hidastusten perusteella voidaan myös todeta, että Newcastlen hyökkääjä Andy Carroll antaa englantilaiselle hieman vauhtia selkäpuolelta.

– Kaikki ovat samaa mieltä. Jonkin täytyy muuttua [viitaten käsivirhesääntöön]. Ihmiset eivät myöskään puhu siitä, että minua työnnettiin selästä ennen kuin pallo osuu käteeni. Sen takia käteni nousee ylös. Se on luonnollinen reaktio. En tiedä, mitä muuta olisin voinut tehdä, Dier totesi Football Focusille.

– On mahdotonta hypätä ilman käsiä. Et voi puolustaa ilman käsiä, jotka pitävät tasapainon. Se [viitaten sääntöihin] on massiivinen ongelma. Eikä vain minun tapauksessa. Niitä oli monia viime viikonloppuna, Dier päätti.

Lähde: BBC