Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman on vahvistanut, että seura haluaisi hankkia Manchester City -puolustaja Eric Garcían itselleen ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Barcelonan on kuitenkin myytävä yksi omista puolustajistaan eteenpäin, ennen kuin sillä on varaa hankkia García itselleen. Espanjalaislehtien mukaan Manchester City on asettanut 19-vuotiaan espanjalaistopparin hintalapun 30 miljoonaan euroon bonusten jälkeen.

– Se on totta, että me haluamme kyseisen pelaajan tänne. Meillä on maanantaihin asti aikaa, vastasi Koeman lehdistölle kysyttäessä Barcelonan kiinnostuksesta Garcíaa kohtaan.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Ronald Koeman just confirmed that “we want Eric Garcia here”. Barça are preparing their last bid to Manchester City - still working to sell Jean Clair Todibo. #FCB have a total agreement with Eric on personal terms to sign him right now or on June 2021 as a free agent. 🔵🔴 #MCFC

– En halua puhua asiaa sen enempää, koska olen nähnyt Pep Guardiolan kommentit. Seuramme taloudellinen tilanne on monimutkainen. En ole varma, onnistummeko [hankkimaan Garcían].

[readmore from=Siirtouutiset]

García on Barcelonan kasvatti, joka siirtyi katalonialaisseurasta Manchester Cityyn kesällä 2017. Hän on pelannut tällä kaudella yhden ottelun sekä Valioliigassa että Englannin liigacupissa.

Manchester City hankki hiljattain uuden keskuspuolustajan ostaessaan Rúben Diasin Benficasta peräti 68 miljoonalla eurolla. Samalla seura kuitenkin kauppasi Nicolás Otamendin Portugaliin 15 miljoonalla eurolla.