Watfordin matkassa Valioliigasta Mestaruussarjaan viime kauden jälkeen päätynyt hyökkääjä Troy Deeney saattaa palata korkeimmalle sarjatasolle hyvinkin pian.

Kotimaisessa siirtoikkunassa, joka on avoinna vielä perjantaihin saakka, odotetaan nähtäväksi useidenkin mestaruussarjapelaajien siirtoja Valioliigaan. Deeneyn kintereillä aiemmin ollut Tottenham ei enää havittele 32-vuotiasta Harry Kanen kakkosmieheksi, päädyttyään lainaamaan Carlos Viníciusin Benficasta kauden ajaksi. Paikka monivuotiselle Hornets-kärjelle saattaa sen sijaan löytyä tutusta päästä sarjataulukkoa.

Nousijajoukkue West Bromwich on tuskaillut maalinteon kanssa uuden pääsarjataipaleensa alussa. Sen sarjasija on 17., yhdellä tasapelillä. Baggiesin maaliero on -8, joten tehoille olisi kysyntää. talkSPORTin mukaan Deeney saattaa pukea uuden raitapaidan päälleen.

Muita mahdollisia sarjatasoa ylemmäs siirtyviä ovat myös Watfordia toistaiseksi edustava toppari Craig Dawson ja Brentfordin Saïd Benrahma, joiden sanotaan olevan hyvin lähellä siirtoa West Hamiin, sekä Swansean André Ayew, joka on Deeneyn tavoin West Bromin, mutta toisaalta myös Brightonin kiikareissa.