Arsenal-puolustaja Rob Holding on määrätty sivuun noin kolmeksi viikoksi takareisivamman takia, kertoo London Evening Standard.

Holding kärsi takareisivammansa joukkueen lämmittelyissä ennen lauantain valioliigaottelua Manchester Cityä vastaan ja putosi sen myötä pois Arsenalin avauskokoonpanosta.

Näiltä näkymin Holding on sivussa otteluista Rapid Viennaa, Leicesteriä ja Manchester Unitedia vastaan. Arsenal-manageri Mikel Arteta toivoo saavansa topparin takaisin marraskuun maajoukkuetauon jälkeen.

Holding, 25, oli kesällä lähellä siirtyä lainalle Newcastleen. Arteta ilmaisi kuitenkin luottavansa pelaajaan ja toivoi hänen jäävän Emiratesille. Holding on pelannut täydet minuutit Arsenalin kolmessa valioliigaottelussa.

Tykkimiesten onneksi keskuspuolustajat Calum Cahmbers ja Shkodran Mustafi lähestyvät puolestaan täyttä kuntoa. Chambers on ollut polvivamman takia sivussa joulukuusta lähtien. Mustafi kärsi sen sijaan takareisivamman viime heinäkuussa.