Kyproslainen sivusto Kerkida uutisoi mielenkiintoisesta huhusta. Kerkidan mukaan Leedsin urheilutoimenjohtaja Victor Orta on neuvotellut Pafoksen seurajohtoon kuuluvan venäläisliikemiehen Roman Dubovin kanssa Valakarin siirrosta. Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä MTV, joka kertoo saaneensa omista lähteistään vahvistuksen tiedolle.

Valakarin siirto Leedsiin olisi melkoinen huippusiirto. Valioliigaan täksi kaudeksi noussut Leeds on napannut heti paluukautensa aluksi kosolti pisteitä ja taistellut uskottavasti kovia seuroja vastaan. Viihdyttäviä esityksiä tarjonnut Marcelo Bielsan joukkue on ollut pirteä tuulahdus pääsarjaan.

Leeds on satsannut ryhmäänsä paljon. Peliminuutit eivät olisi Valioliigassa Valakarille mikään selviö, mutta yhtä kaikki suomalaissiirto olisi iso asia, sillä Englannin ylimmällä tasolla ei pelaa tällä hetkellä suomalaisia.

Valakari on 21-vuotias keskikenttäpelaaja, joka on pelannut Kyproksen pääsarjassa kuluvalla kaudella kahdeksan ottelua ja tehnyt niissä kolme maalia. Pikkuhuuhkajissa Valakarilla on tilillään 13 peliä, joissa hän on osunut yhteensä neljästi.