Manchester United kohtasi RB Leipzigin Mestarien liigassa keskiviikkoiltana.

United murjoi Leipzigin maanrakoon lukemin 5-0, mutta silti United-legenda Paul Scholes on sitä mieltä, että manchesterilaisten on syytä yrittää hankkia Leipzig-toppari.

Dayot Upamecano on tehnyt vaikutuksen laajalti, ja hänet on yhdistetty siirtohuhuissa useampaan seuraan. Keskiviikkona The Times kertoi, että United on seurana kiinnostunut Upamecanon hankkimisesta. Scholesin mielestä nyt on syytä toimia.

– Tämän tyyppisen puolustajan United tarvitsee. Hän on hyvin erilainen verrattuna [Harry] Maguireen ja [Victor] Lindelöfiin, Scholes arvioi BT Sportille.

– Hän suorastaan rakastaa 1v1-tilanteita, koska hän tietää voittavansa ne. Hänessä on paljon samaa kuin Riossa [Ferdinand] ja Jaap Stamissa.

– Se vapauttaa muun joukkueen huolehtimaan hyökkäyspelaamisesta, kun tietää, että alhaalla on toppari, joka kyllä hoitaa puolustusvelvoitteet.

22-vuotias Upamecano on ranskalaisen Valenciennes’n kasvatti, joka siirtyi Red Bullin talliin jo nuorella iällä. Kesällä 2015 Upamecano siirtyi RB Salzburgiin ja tammikuussa 2017 kävi kutsu konsernin ykkösjoukkueeseen, RB Leipzigiin.

Ranskan maajoukkueeseen Upamecano nousi tänä syksynä. Vyöltä löytyy nyt kolme A-maaottelua.

Tällä hetkellä Transfermarkt arvioi, että Upamecanon siirtomarkkina-arvo on 60 miljoonaa euroa.

LUE MYÖS: