Tottenhamin manageri José Mourinho vahvistaa, etteivät Serge Aurier, Erik Lamela ja Sergio Reguilón pelaa torstai-illan Eurooppa-liiga-ottelussa Ludogoretsia vastaan. Ottelu Bulgariassa potkaistaan käyntiin kello 19:55.

Pohjoislontoolaiset yrittävät palata Eurooppa-liigassa voittojen tielle hävittyään viime viikolla Royal Antwerpille 0-1-lukemin Belgiassa.

Mourinhon on kuitenkin pärjättävä ilman yllämainittua kolmikkoa, jotka kamppailevat tällä hetkellä flunssaoireiden ja loukkaantumisten kanssa.

– Reguilón on sairaana. Hänellä on vain flunssaa, mutta me emme halua ottaa häntä joukkueen mukaan, Mourinho kertoi keskiviikon pressitilaisuudessa.

LUE MYÖS: José Mourinho maalailee taas piruja seinille: ”Jos saan jonain päivänä työpaikan maajoukkueesta…”

– Lamela on kärsinyt pienestä ongelmasta muutaman viikon ajan, joka nosti päätään taas viime pelin jälkeen.

[readmore from=Tottenham]

– Me päätimme, että hänen on parasta ottaa huilia ja käyttää tämän viikko sekä maajoukkuetauon kaksi viikkoa kuntoutumiseen.

– Aurierilla on pieni ongelma, ei mitään suurta. Me päätimme jättää hänet sivuun yhdessä lääkintäjoukkojen kanssa.

Lamela ja Reguilón aloittivat sunnuntain valioliigavoitossa Brightonia vastaan. Lamela pelasi 70 minuuttia, jonka jälkeen hänen tilalle vaihdettu Gareth Bale puski 2-1-maalin Reguilónin keskityksestä. Aurier oli sivussa jo viikonloppuna.