Brentfordin huippuhyökkääjä Marcus Forss, 21, on kutsuttu ensimmäistä kertaa Suomen A-maajoukkueeseen torstai-iltapäivänä.

Englannin Mestaruussarjassa neljä maalia tehneen Forssin lisäksi QPR:n kanssa hiljattain jatkosopimuksen allekirjoittanut laitapuolustaja Nicholas Hämäläinen, 23, ja Norwichin suomalaistähti Teemu Pukki, 30, ovat mukana Huuhkajien kokoonpanossa.

Englannin Ykkösliigassa pelaavan Bristol Roversin suomalaiskonkari Anssi Jaakkola, 33, on myös yksi joukkueen kolmesta maalivahdista.

Markku Kanervan miehistö kohtaa marraskuun triplamaaottelussaan ensin Ranskan (ystävyysottelu 11.11.), jonka jälkeen se matkustaa Nations Leaguessa sekä Bulgarian (15.11.) että Walesin (18.11.) vieraaksi.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Huuhkajat

@Huuhkajat
𝐇𝐮𝐮𝐡𝐤𝐚𝐣𝐚𝐭 𝐦𝐚𝐫𝐫𝐚𝐬𝐤𝐮𝐮𝐬𝐬𝐚 - kohti A-liigaa! | Mitä mieltä olet valinnoista? 🦉💬 | Katso tiedotustilaisuus ➡ bit.ly/Tiedotustilais…

Päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt joukkueensa marraskuulle!

#Huuhkajat #FRAFIN #BULFIN #WALFIN #UNLfi #MeOlemmeSuomi

Mestaruussarjaseura Barnsleyn suomalaispuolustaja Aapo Halme, 22, on tuttuun tapaan nimetty Pikkuhuuhkajien miehistöön. Pikkuhuuhkajilla on edessään tässä kuussa vain yksi ottelu: 17.11. pelattava EM-karsintaottelu Maltaa vastaan.