Manchester Cityn entinen laituri Trevor Sinclair pitää vääjäämättömänä, että Barcelonan kapteeni Lionel Messi päätyy Pep Guardiolan alaisuuteen Cityyn.

Guardiola allekirjoitti tällä viikolla kaksivuotisen jatkosopimuksen Cityn kanssa. Sinclairin mukaan se oli erinomainen uutinen.

– Uskon jokaisen Cityn fanin olevan riemuissaan, kun he kuulevat tämän uutisen. Hän ei ainoastaan ole voittanut pokaaleita vaan ajattelen myös sataa pistettä, triplaa, kahta peräkkäistä Valioliigan mestaruutta… Hän on menestynyt uskomattoman hyvin Manchester Cityssä, hän toteaa talkSPORTille.

Sinclair pohtii lisäksi, mitä syitä Guardiolan jatkosopimuksen takana on.

– On huhuja, että Kevin De Bruyne aikoo allekirjoittaa uuden sopimuksen. Mielestäni Messi on vääjäämätön. En näe mitään muuta vaihtoehtoa. Ja kun katson kannattamani seuran, ”vanhan kunnon Manchester Cityn”, hankkivan maailman parhaan pelaajan ja mahdollisesti voittavan Mestarien liigan…

Sinclairin mukaan Guardiola pystyy houkuttelemaan Cityyn kenet tahansa pelaajan. Hän arvioi, että Messi päätyy Etihadille joko tammikuussa tai kauden jälkeen.

– Hän on liian nuori palaamaan Argentiinaan, enkä usko, että missään muussa seurassa olisi oikeanlainen manageri, jonka alaisuudessa Messi tuntisi olonsa mukavaksi.

Guardiola valmensi Messiä aiemmin Barcelonassa, ja kaksikon välit ovat tiettävästi erittäin lämpimät.