Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær myöntää, että hänen joukkueensa oli onnekas, kun West Bromwichille tuomittu rangaistuspotku kumottiin VAR-tarkastuksen jälkeen lauantain 1-0-voitossa Old Traffordilla.

Maalittoman avausjakson jälkeen Valioliigan nousijajoukkueelle vihellettiin rangaistuspotku, kun erotuomari David Coote näki Bruno Fernandesin rikkoneen WBA:n keskikenttäpelaaja Conor Gallagheria rangaistusalueen sisällä.

Coote tarkisti tilanteen kuitenkin uudelleen VAR-monitorilta ja kumosi aiemman päätöksensä pienen pohdintatauon jälkeen. Fernandes osui erotuomarin mielestä palloon ennen kovempaa napautusta Gallagherin sääreen.

LUE MYÖS: ”Minut jätettiin todella p*skaan asemaan” – Manchester Unitedin ex-pelaajalta kovaa tilitystä pitkäaikaiselle seuralleen

Manchester United otti tilanteesta kaiken hyödyn irti ja siirtyi itse johtoon Fernandesin rangaistuspotkumaalilla 10 minuuttia myöhemmin. 1-0-voittoon päättyneen ottelun jälkeen Solskjær myönsi, että Manchester Unitedilla kävi West Bromin kumotun pilkun kanssa tuuri.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Bruno Fernandes laukoi pallon toisella yrittämällä sisään. Kuva: Getty Images

– Minun mielestäni, tämä olisi varmaan ollut pilkku. Olimme onnekkaita, mutta näitä ei ilmeisesti enää anneta, Solskjær myönsi BT Sportille viitaten Aston Villan ja Brightonin välisen ottelun puhuttaneeseen pilkkutuomioon.

– Ehkä säännöt poikkeavat siitä, miten tulkitsen niitä, Solskjær lisäsi.

LUE MYÖS: ”En edes tiedä, miten säännöt nykyään menevät” – Kevin De Bruyne turhautui Manchester Cityn hylätystä maalista

Vähemmän yllättäen West Bromin manageri Slaven Bilic ei sulattanut joukkueensa kumottua rangaistuspotkua. WBA on tällä hetkellä Valioliigan putoamisviivan alapuolella ilman yhtäkään voittoa.

– Olen äärimmäisen pettynyt päätökseen. Tunsin joukkueeni pieneksi. Kaikki ratkaisevat päätökset menivät meitä vastaan. Olen katsonut sen useampaan kertaan ja se oli selvä rangaistuspotku. En ymmärrä erotuomarin päätöstä kumota sitä, Bilic tilitti.

Football on BT Sport

@btsportfootball
"All those crucial decisions went against us."

"For me, the penalty on Conor Gallagher is a clear penalty."

Slaven Bilić believes his side were hard done by with the decisions made in this evening's game vs Man Utd...

🎙️ @TheQuirkmeister