Norwich City käänsi viime kaudella katseita, vaikka lopulta putosikin Valioliigasta.

Teemu Pukki iski maaleja, mutta hän ei tiettävästi sentään saanut Barcelonan seurajohtoa peräänsä. Pukin joukkuekaveri Max Aarons sen sijaan sai.

– Siinä oli paljon puhetta, ja ne olivat aika hullut pari viikkoa, kun kaikki räjähti käsiin, Aarons sanoi Can We Come In -podcastissa tunnetun toimittajan, Guillem Balaguén, haastattelussa Pink Unin mukaan, kun Balagué kysyi, miltä tuntui kun Barcelona oli perässä.

– Se oli uskomatonta, että minut yhdistettiin maailman suurimpaan seuraan.

Aarons myös sanoi, että tässä vaiheessa hän ei voi kertoa neuvotteluista sen tarkemmin.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Tulee vielä aika, kun voin sanoa enemmän ja kertoa yksityiskohtia. Joka tapauksessa, kun se kiinnostus päättyi, en voinut olla pettynyt tai surullinen. Minulla on paikka Norwichissa ja pelaan niin hyvin kuin pystyn. Se on minulle tärkeää tällä hetkellä.

– Oli vähän vaikeaa [palata normaaliin arkeen neuvottelujen jälkeen]. Tuon kokoisen seuran kolkuttaessa ovelle pää voi mennä ihan sekaisin. Valehtelisin jos väittäisin, ettei se tullut ajatuksiini. Minä olen kuitenkin vasta 20-vuotias, ja tilaisuuksia tulee.

Aarons on Norwichin oma kasvatti ja hänen sopimuksensa seuran kanssa ulottuu kesään 2024. Aaronsin sijaan Barcelona päätyi hankkimaan Sergiño Destin Ajaxista.