Chelsean ja Tottenhamin entinen manageri André Villas-Boas on jakanut vahvan mielipiteensä FIFA:n vuotuisen The Best -palkintogaalan vuoden valmentaja -ehdokaslistasta.

Marseillea nykyisin luotsaava Villas-Boas ei voi käsittää, miten Leedsin argentiinalaisvalmentaja Marcelo Bielsa on mukana viiden parhaan joukossa.

Leeds saavutti viime kaudella nousun Valioliigaan 16 vuoden mittaisen tauon jälkeen ja Bielsan ehdokkuus tuli monelle yllätyksenä.

– Bielsa? Bielsan on voitettava arvostettava pokaali [ollakseen tuolla listalla], 43-vuotias Villas-Boas tilitti perjantaina lehdistölle.

– Hän ei kuulu maailman viiden parhaan valmentajan joukkoon vuoden 2020 osalta. Se on skandaali! Hän voitti Mestaruussarjan!

Villas-Boasin mielestä Ranskan triplamestaruuteen ja Mestarien liigan finaaliin viime kaudella yltänyt PSG-luotsi Thomas Tuchel olisi ansainnut ehdokkuuden Bielsan sijaan.

Listan muut ehdokkaat ovat Bayern Münchenin Hansi Flick, Real Madridin Zinédine Zidane, Liverpoolin Jürgen Klopp sekä Sevillan Julen Lopetegui.

– Se on skandaali, ettei Tuchel ole viiden parhaan listalla. FIFA nukkuu… Tuchel voitti monta pokaalia ja ylsi Mestarien liigan finaaliin, portugalilainen lisäsi.

LUE MYÖS: