Arsenalin ja mangeri Mikel Artetan halu tuoda keskikenttäpelaaja Emiliano Buendia Norwchista Pohjois-Lontooseen tuntuu olevan päivä päivältä selkeämpi.

Viime kaudella Valioliigassa vain Kevin De Bruynen taakse tilanteidenluomistilastoissa jäänyt argentiinalainen saattaisi The Independentin mukaan olla Arsenalille niin tervetullut vahvistus, että seura olisi valmis sisällyttämään kauppaan yhden omista kasvateistaan.

Norwichin leiristä vakuutetaan, että Buendia, tai muutkaan joukkueen avainpelaajista eivät ole ostettavissa tammikuussa. CBS Sports taas kertoo, että 24-vuotias olisi valmis painostamaan seuraa hyväksymään Arsenalin tarjouksen, mikäli se sellaisen tekee.

Summa, jolla Canariesin arvioidaan mahdollisesti suostuvan luopumaan pelintekijästä, on 40 miljoonan punnan luokkaa. Arsenalin näkökulmasta tämä on mitä ilmeisimmin liikaa, minkä vuoksi lähteet kertovat seuran miettivän joko Joe Willockin tai Reiss Nelsonin sisällyttämistä kauppaan.