Chelsea on valmis antamaan Frank Lampardille enemmän aikaa työpaikkansa pelastamiseksi, mutta on tiettävästi aloittanut jo hänen potentiaalisen korvaajansa etsinnän.

Sunnuntaisen Manchester City -tappion myötä joukkue on hävinnyt edellisestä kuudesta ottelustaan neljä peliä. 17 pelatun ottelun jälkeen Chelsea on Valioliigan sarjataulukossa yhdeksäntenä.

42-vuotiaan Lampardin pistesaldo Chelsean peräsimessä on huonompi kuin kenenkään aiemman managerin Roman Abramovichin aikakaudella, eikä seurajohto ole tyytyväinen joukkueen tämänhetkiseen vireeseen legendapelaajansa alaisuudessa.

The Independentin saamien tietojen mukaan Chelsea on varautunut potentiaalisiin potkuihin karsimalla Lampardin korvaajaehdokkaat neljään nimeen: Thomas Tuchel, Maximiliano Allegri, Brendan Rodgers ja Ralph Hasenhüttl.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Olisiko Thomas Tuchel vastaus Chelsean ongelmiin? Kuva: Getty Images

Tuchel, 47, sai hiljattain potkut Paris Saint-Germainin peräsimestä, vaikka hän johdatti ranskalaisseuran viime kaudella kotimaiseen triplamestaruuteen ja Mestarien liigan finaaliin. Saksalaismanageria pidetään selkeänä ykkösvaihtoehtona Lampardin tilalle.

Allegri on sen sijaan ollut vuodesta kesästä 2019 lähtien työtön ja kertonut haaveilevansa Valioliigassa valmentamisesta. 53-vuotias italialaiskäskyttäjä on johdattanut Juventuksen viidesti ja AC Milanin kertaalleen Serie A:n mestaruuteen, joten kokemusta voittamisesta löytyy.

[readmore from=Chelsea]

Rodgers, joka työskentelee nykyisin Leicesterin peräsimessä, toimi vuosia Chelsean akatemian ja reservijoukkueen päävalmentajana ennen ensimmäistä työpaikkaansa managerin tehtävissä.

Pohjoisirlantilaisen kaappaaminen kilpailevasta Valioliiga-seurasta kesken kauden olisi kuitenkin erittäin haastavaa. Sama tilanne koskee Hasenhüttelia, jonka pitkäaikainen projekti Southamptonissa on puhjennut kukkaan tällä kaudella. Itävaltalaisvalmentaja johdatti joukkueensa maanantain Liverpool-voitolla neljän pisteen päähän sarjakärjestä.

LUE MYÖS: