Manchester City matkustaa keskiviikkona Old Traffordille, kun se kohtaa Manchester Unitedin Englannin liigacupin yksiosaisessa välieräottelussa.

Odotetun paikalliskamppailun alla Manchester City joutui kuitenkin välittämään taas huonoja uutisia liittyen pelaajistonsa terveystilanteeseen.

Manchester Cityn kolmosvahti Scott Carson on antanut positiivisen koronavirustestin, minkä vuoksi häntä ei nähdä keskiviikon kokoonpanossa.

LUE MYÖS: Ennakkopaketti Liigacupin välieräotteluun Man United – Man City: Mistä näet pelin, poissaolijat, mahdolliset avaukset ja valmentajien kommentit

Tilanne voi kääntyä Cityn kannalta hyvinkin tukalaksi, sillä ykkösvahti Ederson on myös sivussa karanteenin vuoksi. Brassivahti antoi positiivisen testituloksen jo aiemmin, eikä hän pelannut sunnuntainakaan Chelseaa vastaan.

Man Cityn maalilla torjuu keskiviikkona siis jo toista kertaa putkeen kakkosvahti Zack Steffen, jonka toivotaan pysyvän kunnossa välieräottelun päätösvihellykseen saakka.

Amerikkalaistorjujan loukkaantuminen tarkoittaisi muuten sitä, että Pep Guardiolan olisi laitettava akatemiamaalivahti James Trafford maaliin – olettaen siis, että hänet nostetaan joukkueen penkille Carsonin jäätyä pois.

LUE MYÖS: Näkökulma: Solskjær keksi nerokkaan ratkaisun ja nyt Pogba loistaa – onko Man Unitedista kuitenkaan mestariksi?

Laitapuolustaja Kyle Walker, joka pelasi hetken aikaan maalivahtina marraskuun 2019 ottelussa Atalantaa vastaan, on myös sivussa koronatartunnan takia. Hänkään ei olisi siis paikkaamassa Steffeniä, jos kukaan maalivahdeista ei pystyisi pelaamaan Manchester Unitedia vastaan.

Carsonin lisäksi Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Cole Palmer ja nimeämätön henkilökunnan jäsen antoivat positiivisen koronatestituloksen. Guardiolan miehistöstä ovat koronan takia sivussa myös Gabriel Jesus, Ferran Torres, Eric García sekä Tommy Doyle.

KATSO MYÖS: