Jürgen Klopp on vastannut tuomarilegenda Mark Clattenburgille, joka vertasi Liverpool-manageria hiljattain Sir Alex Fergusoniin hämmentävien rangaistuspotkupuheidensa johdosta.

Klopp oli pettynyt tuomareiden toimintaan, kun Liverpool hävisi Southamptonille kaksi viikkoa sitten. Saksalaisluotsi nosti ottelun jälkeen esille Manchester Unitedin korkean pilkkusaldon ja tämä on herättänyt kiivasta keskustelua sunnuntain kärkikamppailun alla.

Ole Gunnar Solskjærin mielestä Klopp yritti vaikuttaa vertailullaan erotuomareihin, ja näihin puheisiin yhtyi myös Clattenburg. Valioliigan entisen huipputuomarin mielestä kommentit olivat ”suoraan Fergusonin pelikirjasta”, mutta Klopp ei itse tätä myöntänyt.

LUE MYÖS: Tältä näyttäisi Valioliigan sarjataulukko ilman rangaistuspotkuja – Liverpool suurin hyötyjä

– Kun Clattenburgin kaltaiset ihmiset puhuvat nyt, se kertoo paljon enemmän heistä kuin minusta. Minulla ei ole kykyjä tällaiseen ”psykologiseen peliin”. Se on minun heikkouteni, Klopp totesi United-kamppailun alla.

[readmore from=Liverpool]

– Olenko yllättynyt, että joku puuttuu minun sanomisiin? Clattenburg? En ole yllättynyt. On kiva, että voimme puhua hänestä. En kuitenkaan ole mikään Sir Alex Ferguson, erilaisten syiden vuoksi.

Manchester Unitedin hyökkääjä Marcus Rashford paljasti hiljattain, kuinka José Mourinhon ohjeet ovat auttaneet häntä rangaistuspotkujen voittamisessa. Kloppilta kysyttiin, onko hän antanut vastaavia neuvoja Liverpoolin pelaajille.

– En missään nimessä mainitsisi mitään tällaista. Näin ei ole koskaan käynyt, Klopp lisäsi.