Chelsean ottelu Mestaruussarjassa sijalla 13 olevaa Lutonia vastaan FA Cupin neljännellä kierroksella alkoi loistavasti, sillä Tammy Abraham iski ensimmäiseen parikymppiseen kaksi maalia.

Ottelua pelataan kylmissä olosuhteissa, ja kentällä on jonkin verran lunta, sillä peliä edelsi sankka lumipyry. Pelin käynnistyttyä lunta ei ole tullut kovin paljon, mutta lumi vaikuttaa pelitapahtumiin silti hitusen verran.

Chelsean maalissa pelaava Kepa Arrizabalaga ei voi kuitenkaan laittaa Lutonin kavennusmaalia olosuhteiden piikkiin. Jordan Clarkin laukaus tuli suoraan syötöstä, mutta melko kapeasta kulmasta ja suuntautui suoraan baskiveskaria kohti.

Vaikka Arrizabalaga oli sijoittunut juuri pallon eteen, meni laukaus silti hänestä läpi verkon perukoille. Veto ei ollut järin voimakas ja lipsahti sisään maalivahdin kädestä. Torjunta olisi pitänyt tehdä, ja sen tiesi myös itse Kepa, joka katsoi epäuskoisena Lontoon taivaalle.

Espanjalaismaalivahti on menettänyt Chelsean ykköstorjujan paikan Edouard Mendylle, mutta palasi nyt tolppien väliin FA Cupin otteluun. Arrizabalaga oli maalissa myös edellisessä FA Cupin pelissä Morecambea vastaan.

Ottelu on tämän jutun julkaisuhetkellä tauolla. Chelsea johtaa 2−1.