Ole Gunnar Solskjærin mukaan erotuomari Peter Bankes teki kaksi merkittävää virhettä, kun Manchester United kärsi yllättävän kotitappion Sheffield Unitedille keskiviikkoiltana.

United-luotsi kritisoi tuomaria Kean Bryanin avausmaalin hyväksymisestä ja Anthony Martialin osuman hylkäämisestä vain minuutteja myöhemmin.

Kummassakin tilanteessa nähtiin potentiaalinen rike maalivahtia kohtaan, sillä sekä David De Gean että Aaron Ramsdalen liikkumista häirittiin.

Solskjærin mielestä Billy Sharp rikkoi De Geaa hyvinkin selkeästi, ennen kuin Bryan puski pallon maaliin Sheffield Unitedin kulmapotkusta.

LUE MYÖS: Rio Ferdinand sätti Manchester United -kaksikkoa yllätystappion jälkeen: ”Olivat suorastaan näkymättömiä”

Martialin maali, joka sai syntynsä Ramsdalen haparoinnin jälkeen, olisi sen sijaan pitänyt hyväksyä norjalaisluotsin mukaan, vaikka Harry Maguire maalivahtia tuuppasikin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

The United Stand

@UnitedStandMUFC
Was this a foul?

Jos ylläoleva kuva ei näy, klikkaa tästä.

– Rike, vastasi Solskjær BT Sportille kysyttäessä Sheffield Unitedin avausmaalista.

– Se oli rike. Billy Sharp juoksi suoraan häntä (De Geaa) päin, minkä takia hän ei päässyt ylös. Joten se oli rike.

Kysyttäessä Martialin hylätystä osumasta, oli Solskjær jälleen eri mieltä tuomarin kanssa.

[readmore from=Manchester-United]

– Siinä ei ollut rikettä. Mutta tämä on tällainen kausi. Ristiriitaisuus tekee tästä arvaamatonta. Mutta tässä pelissä nähtiin kaksi virhettä erotuomarilta.

Solskjær sanoi samat sanat myös BBC Sportin haastattelussa pelin jälkeen.

– Kaksi väärää ratkaisua, niin se vain meni. Kausi on epäjohdonmukaisia tuomioita täynnä ja erotuomari missasi nämä kaksi, Solskjær lisäsi.