Manchester United koki nöyryyttävän tappion keskiviikkoiltana, kun Valioliigan sarjajumbo Sheffield United päihitti Ole Gunnar Solskjærin miehistön 2-1-lukemin Old Traffordilla.

Samaan aikaan pelatussa kamppailussa Everton ja Leicester jäivät Goodison Parkilla 1-1-tasapeliin.

Man United – Sheffield United

Sheffield United otti kamppailussa yllättävän johdon, kun peliä oli takana 23 minuuttia. Kaen Bryan merkkasi uransa neljännen valioliigaottelun harvinaisella maalilla, kun hän puski John Fleckin antaman kulmapotkun David De Gean selän taakse.

Manchester United ei onnistunut löytämään tasoitusta ensimmäisellä puoliajalla, ja tauolle edettiin vierasjoukkueen johdossa. Toisella puoliajalla isäntien kone jatkoi yskähtelyä, kun sen 13 ottelun mittainen tappioton putki Valioliigassa uhkasi tulla päätökseen.

Marcus Rashfordin, Anthony Martialin ja Mason Greenwoodin osoitettua kykenemättömyytensä maalinteossa, näytti joukkueen kippari hyökkääjilleen mallia. Alex Telles lähetti kutsuvan keskityksen kulmapotkusta ja Sheffield Unitedin ex-pelaaja Harry Maguire puski sen voimalla sisään.

Squawka

@Squawka
Marcus Rashford, Anthony Martial and Mason Greenwood all failed to create a single chance against Sheffield United.

Ottelu ei kuitenkaan jatkunut Manchester Unitedin kannalta toivotulla tavalla, sillä Sheffield United sai aikaan toisenkin maalin. Vierasjoukkue otti hyödyn punapaitojen löysästä pallottelemisesta omassa boksissa, ja vaihdosta sisään tullut Oliver Burke laukoi pallon lopulta Alex Tuanzeben kautta sisään.

Manchester United ei enää toista maalia löytänyt, ja sen vahva putki Valioliigassa päättyi nöyryyttävällä tavalla. Chris Wilderin miehistö jää vasta kauden toisesta voitostaan huolimatta sarjan viimeiseksi Unitedin pysyessä toisena.

OptaJoe

@OptaJoe
2 - Both Kean Bryan and Oliver Burke have scored their first Premier League goals tonight - it's the first time two players have netted their first PL goal against Man Utd in the same match since Esteban Cambiasso and Jamie Vardy did so in September 2014 for Leicester. Timing.

Everton – Leicester

Leicester vastasi avausjakson paremmista maalipaikoista, mutta Everton siirtyi johtoon James Rodriguezin ensimmäisellä täysosumalla sitten lokakuun alun. Kolumbialaistaituri käänsi pallon oikealle jalalleen rangaistusalueen reunalla ja sijoitti sen komeasti tolpan kautta sisään.

Toisella puoliajalla Leicester nousi kuitenkin tasoihin, kun Youri Tielemansin matala laukaus rangaistusalueen ulkopuolelta ohitti Jordan Pickfordin helpon oloisesti. Englantilaisvahti ei onnistunut pitämään märkää palloa käsissään, ja Leicester sai maalinsa.

Squawka

@Squawka
Youri Tielemans has been directly involved in six goals in his last six games for Leicester.

◉ 3 goals
◉ 3 assists

Another goal away from home for the Belgian.

Dominic Calvert-Lewin oli lähellä puskea Evertonin toisen aivan pelin lopussa. Ottelu Goodison Parkilla päättyi kuitenkin 1-1-tasapeliin. Leicester jäi Valioliigan sarjataulukossa kolmanneksi ja Everton seitsemänneksi.

Valioliiga keskiviikkona 27.1.

20:00 Burnley – Aston Villa 3-2
0-1 Watkins 14′
1-1 Mee 52′
1-2 Grealish 68′
2-2 McNeil 76′
3-2 Wood 79′

20:00 Chelsea – Wolverhampton 0-0
21:30 Brighton – Fulham 0-0

22:15 Everton – Leicester 1-1
1-0 Rodriguez 30′
1-1 Tielemans 67′

22:15 Man United – Sheffield United 1-2
0-1 Bryan 23′
1-1 Maguire 64′
1-2 Burke 74′