José Mourinho antoi erotuomari Andre Marrinerille tiukkaa palautetta, kun Tottenham hävisi Chelsealle 0-1-lukemin torstai-illan paikallisottelussa.

Ottelun ainoa maali syntyi avausjakson rangaistuspotkusta. Eric Dier veti Timo Werneriltä jalat alta, ja Jorginho laukoi pallon pilkulta sisään. Mourinho ei tuomiota kuitenkaan purematta niellyt.

– He tekivät maalin rangaistuspotkusta, joka ei mielestäni ollut rangaistuspotku, Mourinho kommentoi pelin jälkeen.

– Sanotte, että tilanne oli vaarallinen ja [Werner oli] lähellä maalintekoa? Tätä rangaistuspotkua on hankala hyväksyä, joten on hieman kivulista, että tappio ratkesi siihen.

LUE MYÖS: Hups! José Mourinho löysi jälleen uuden syyn tappiolle – puhui kuitenkin itsensä pussiin

Mourinho kertoi arvostavansa Marrineria, mutta oli pettynyt hänen torstaiseen suoritukseensa Tottenham Hotspur Stadiumilla.

[readmore from=Tottenham]

– Kerroin hänelle, että pidän häntä yhtenä Valioliigan parhaana erotuomarina ja välitän hänestä. Tämän hän tiesikin jo, Mourinho jatkoi.

– Hän on erotuomari, jota ihailen suuresti. Mielestäni se antaa minulle hyvän aseman todeta, etten pitänyt hänen suorituksestaan.

– Joten niin se oikeastaan menee. Minulla on todella hyvät välit Andren kanssa ja se antaa minulle aseman sanoa, etten pitänyt hänen suorituksestaan.

LUE MYÖS: