Mohamed Salah saattaa pelata vielä 4-6 vuotta Liverpoolissa, sanoo joukkueen entinen puolustaja Dejan Lovren.

Salah myönsi joulukuun puolivälissä, ettei hänen tulevaisuutensa välttämättä lepää Anfieldilla. Egyptiläistähteä on yhdistetty viimeistään siitä lähtien Real Madridiin ja Barcelonaan, joita 28-vuotias kehui vuolaasti AS:n haastattelussa.

Salahin läheisimpiin ystäviin Liverpoolissa lukeutunut Lovren voi kuitenkin vahvistaa, ettei hänen entinen joukkuetoverinsa ole antanut minkäänlaisia viitteitä aikeista mennä ja siirtyä toiseen seuraan.

– Olen yhä yhteydessä Salahiin. Olemme parhaita ystäviä. Puhumme kaikesta, Lovren kertoi talkSPORTin haastattelussa.

[readmore from=Liverpool]

– Mo on omistautunut Liverpoolille, kaikille seuran faneille sekä hänelle itselleen. Hän on itsensä kovin kriitikko, kun asiat eivät mene niin, miten pitäisi. En ole yllättynyt, että hänen henkilökohtaiset suorituksensa ovat yhä ilmiömäisellä tasolla.

– Rakkautta on oltava molempiin suuntiin (sekä Salah että Liverpool). Minun näkemykseni mukaan tilanne on nyt tämä, joten miksei hän jäisi?

– Mo on pelaajauransa parhaassa vaiheessa 28 vuoden ikäisenä – ehkä hän näyttää hieman vanhemmalta – mutta hän on vireensä huipulla. Miksei hän jäisi vielä neljäksi, viideksi tai kuudeksi vuodeksi?