Liverpool oli lähellä tuoda Watford-hyökkääjä Ismaïla Sarrin viime kesänä Anfieldille, kunnes merseysidelaisseuran rahapula ajoi siirtoneuvottelut karille, paljastaa pelaajan agentti.

22-vuotias Sarr teki kaksi maalia Liverpoolin verkkoon, kun Watford aiheutti Jürgen Kloppin miehistölle sen mestaruuskauden ensimmäisen tappion Vicarage Roadilla 3-0-lukemin helmikuussa 2020.

Nämä maalit eivät kuitenkaan pelastaneet Watfordia putoamiselta, tai estäneet Liverpoolia voittamasta mestaruutta. Kauden päätteeksi Sarr vajosi joukkueensa mukana Mestaruussarjaan, mutta oli lähellä liittyä rankaisemansa seuran miehistöön.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Ismaïla Sarr teki kaksi maalia ja syötti yhden Watfordin voittaessa Liverpoolin 3-0. Kuva: Getty Images

Agentti Thierno Seydin mukaan Liverpool oli jo päässyt yhteisymmärrykseen senegalilaisen sopimuksesta, mutta sillä ei lopulta ollut varaa maksaa hänestä Watfordin vaatimaa 40 miljoonan euron siirtokorvausta.

– Liverpoolin kanssa, olimme valmiita allekirjoittamaan pelaajasopimuksen, joka olisi sitonut Sarrin punapaitojen riveihin, Seydi kertoi Pan African Footballille.

– Kaikki oli valmista. Kuukausipalkka ja sopimuksen pituus. Olin jopa pyytänyt Sadio Manélta apua asunnon löytämisessä.

[readmore from=Liverpool]

– Mutta lopulta, englantilaisseuralla ei ollut varaa lyödä 40 miljoonaa euroa pöytään ja viimeistellä diiliä.

Seydin mukaan Manchester United yritti myös hankkia Sarrin täksi kaudeksi lainalle ilman osto-optiota.

– Watford ei hyväksynyt sitäkään, koska lainaan olisi pitänyt lisätä osto-optio, johon Manchester United ei puolestaan suostunut, agentti lisäsi.

Lähde: Daily Mail