Manchester Unitedin konkarihyökkääjä Edinson Cavani on päättänyt, että hän haluaa pelata myös ensi kauden Old Traffordilla.

Cavani, 34, allekirjoitti viime syksynä vain yhden vuoden mittaisen sopimuksen Manchesester Unitedin kanssa. Sopimukseen sisältyy kuitenkin optio yhdestä lisävuodesta, jonka seura voi halutessaan aktivoida.

Kuten viikko sitten uutisoimme, United ei ole vielä tehnyt päätöstään Cavanin jatkosta. The Telegraphin tuoreiden tietojen mukaan Uruguayn maajoukkuehyökkääjä on kuitenkin kertonut seurajohdolle, että hän haluaa pelata myös ensi kauden Manchesterissa.

[readmore from=Manchester-United]

Cavanin nykyinen diili umpeutuu neljän kuukauden kuluttua, minkä takia hänellä on jo lupa neuvotella esisopimuksesta muiden seurojen kanssa. Tätä hyökkääjä ei kuitenkaan halua tehdä, ellei United kieltäydy jatko-option aktivoimisesta.

Cavanin ura Englannin pelikentillä lähti käyntiin hitaasti, mutta ajan kanssa hänestä on kuoriutunut tärkeä osa Ole Gunnar Solskjærin miehistöä. Entinen PSG-tähti on tehnyt kuusi maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä 17 otteluun Valioliigassa.

LUE MYÖS: