Manchester Unitedin kannattajat pistivät merkille jotain hyvin epätavallista, kun sunnuntai-illan myöhäisottelu Newcastle Unitedia vastaan läheni päätöstään.

Kun Juan Mata ja 17-vuotias Shola Shoretire – seuran tuorein debytantti – valmistautuivat pääsemään kentälle tuplavaihdon yhteydessä, astui Unitedin varamaalivahti Lee Grant monien yllätykseksi neljännen erotuomarin saappaisiin kentän laidalla.

38-vuotias Grant näppäili oikeat pelinumerot taululle, kun Ole Gunnar Solskjær suoritti pelin viimeiset vaihtonsa Newcastlea vastaan. Useat kannattajat huomasivat poikkeuksellisen tilanteen ja repesivät sen johdosta riemuun sosiaalisessa mediassa.

LUE MYÖS: Manchester United vaikeuksien kautta voittoon – Bruno Fernandes jälleen ratkaisevassa roolissa

– Lee Grant vastuussa pelaajavaihdoista, mitä ihmettä, kirjoitti eräs Unitedin fanitili.

Paul 𝕏 Manc Bald and Bred

@MufcWonItAll2
Lee Grant on substitute duties, WTF man 🤣🤣

– Lee Grant pitämässä pelaajavaihtotaulua ylhäällä on kuva, jota en koskaan kuvitellut näkeväni, kirjoitti toinen.

ZX🦅

@Szn1904
Lee Grant holding up the subs board is one image I thought i’d never see

– Tämä kuva Shoretiresta astumassa kentälle debyyttiään varten saa minut aina nauramaan nyt, kun olen huomannut Lee Grantin taustalla, kirjoitti kolmas.

Gaz Drinkwater

@Radio_Gaz
The image of Shoretire coming on for his debut is always gonna make me laugh now I’ve spotted Lee Grant.

– Tulevaisuuden pubivisakysymys: Englannin keskikenttäpelaaja Shola Shoretire teki debyyttinsä Manchester Unitedille 21. helmikuuta 2021. Mutta kuka piti digitaalista numerotaulua ilmassa, kun hän astui kentälle?

– Vastaus: Lee Grant. Eikä mitään v*tun tietoa miksi, kirjoitti neljäs.

Grantin uudenlainen roolitus johtuu Valioliigan koronarajoituksista, joiden mukaan valmennustiimin jäsenet kantavat tällä hetkellä vastuuta digitaalisten numerotaulujen nostelemisesta pelaajavaihtojen yhteydessä.

Grant, joka paljasti harkitsevansa Unitedin jättämistä aiemmin tänä vuonna, työskentelee tällä hetkellä myös seuran maalivahtivalmentajana.

Käytännön avulla valmentajat ja neljännet erotuomarit ovat välttyneet turhalta vuorovaikutukselta kentän laidalla. Evertonin apuvalmentaja Duncan Ferguson nähtiin nostamassa taulua samalla tavalla, kun joukkue voitti Liverpoolin 2-0-lukemin lauantaina.

LUE MYÖS: