Teemu Pukki nautti kahden maalin illasta, kun Norwich voitti Birmingham Cityn 3-1-lukemin tiistai-iltana Mestaruussarjassa.

Suomalaishyökkääjä vei Norwichin avausjaksolla johtoon, kun hänen voimakas kääntölaukauksensa Kenny McLeanin syötöstä painui komeasti takakulmaan.

Hetkeä myöhemmin Pukilla oli tilaisuus tuplata keltapaitojen johto pilkulta, mutta Birminghamin maalivahti Neil Etheridge torjui laukauksen hienosti jaloillaan.

Birmingham nousi ennen puoliaikavihellystä tasoihin, ja Pukin pilkkumokasta oli koitua kohtalokas kolaus Norwichin voittohaaveille.

Huippuvireinen Huuhkajat-tähti ei kuitenkaan antanut epäonnistumisensa lannistaa, sillä vartti ennen päätösvihellystä hän sinetöi Norwichin voiton ohjaamalla Emiliano Buendían torjutun laukauksen reboundista sisään.

Norwich voitti pelin lopulta 3-1-lukemin, kun Tottenhamista lainattu Oliver Skipp laukoi pallon vielä kertaalleen sisään lisäajalla. Norwich jatkaa jo kymmenen pistettä toisena sijalla olevan Brentfordin edellä, yhden ottelun enemmän pelanneena.

Pukki on sen sijaan tehnyt nyt 17 maalia tällä sarjakaudella. Viimeiseen neljään peliin hän on takonut häikäisevät kuusi täysosumaa yhden maalisyötön lisäksi.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
1️⃣7️⃣ GOALS THIS SEASON 🔥