AC Milan on kiinnostunut hankkimaan Chelseasta lainatun keskuspuolustajan Fikayo Tomorin pysyvästi itselleen kuluvan kauden jälkeen.

Italialaisseuran tekninen johtaja Paolo Maldini haluaa kuitenkin neuvotella uudelleen pelaajan 30 miljoonan euron osto-optiosta, joka on hänen mielestään ”hyvin korkea”.

Tomori siirtyi Milanoon tammikuussa ja on pelannut uuden joukkueensa alakerrassa nyt neljä Serie A -ottelua. Sunnuntain 2-1-voitossa AS Romaa vastaan 23-vuotias englantilainen valittiin jopa pelin parhaaksi pelaajaksi.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Maldini – legendaarinen puolustaja, joka pelasi Milanille yli 900 ottelua – on kehunut Tomorin esityksiä. Pysyvän siirron toteuttamiseksi hän haluaisi kuitenkin laskea topparin hintaa.

– Tomori on hyvä talentti ja meillä on häneen osto-optio. Hinta on kuitenkin hyvin korkea, Maldini kertoi Sky Italialle sunnuntaina.

[readmore from=Chelsea]

– AC Milan tekee päätöksensä kauden lopussa. Aiomme neuvotella siitä Chelsean seurajohdon kanssa.

– Tomori on pelaaja, jolla on erityisiä nopeuden ja voimakkuuden ominaisuuksia. Meille hän oli hyvä vahvistus.

Tomori putosi ex-valmentaja Frank Lampardin suunnitelmista viime kauden jälkeen, eikä esiintynyt Chelsealle kuin kerran Valioliigassa tällä kaudella. Englannin maajoukkueessa kerran pelanneen Tomorin siirto Italiaan varmistui jo ennen Thomas Tuchelin saapumista.

LUE MYÖS: