Leicesterin entinen pelaaja Ritchie De Laet on kertonut, miten huippu-urheilijalle epätavallisesta ruokavaliostaan tunnetulla Jamie Vardylla on tapana nauttia vain ”pizzaa ja kaljaa” ennen joukkueensa otteluita.

Englannin alasarjoista huipulle saakka ponnistanut Vardy murtautui tällä kaudella valioliigahistorian 20 parhaan maalintekijän joukkoon. Leicester-tähdellä on kasassaan jo 115 täysosumaa pääsarjatasolla.

De Laetin kertomukset 34-vuotiaan maalinsylkijän ruoka- ja juomatottumuksista ainoastaan vahvistavat puheita siitä, miten ainutlaatuinen hahmo Vardy on myös pelikenttien ulkopuolella.

[readmore from=Leicester]

– Otteluita edeltäneinä iltoina Jamie joi tuopillisen kaljaa ja söi ainoastaan pizzaa, De Laet paljasti belgialaislehti Het Nieuwsbladille.

– Esimerkiksi silloin, kun hän rikkoi Ruud Van Nistelrooyn ennätyksen tekemällä 11 peräkkäisessä ottelussa maalin; bussikuskimme oli ostanut meille edellisenä iltana pullon port-viiniä.

– Piilotimme pullon hotellihuoneeseemme. Minä join siitä lasillisen ja Jamie piti huolen siitä, että hän viimeistelisi loput siitä itse!