Tottenhamia tätä nykyä edustavan, maalivahti Joe Hartin someseuraajat saivat torstaina silmilleen oudon postauksen. Spurs lähti Eurooppa-liigan pudotuspeliin Dinamo Zagrebia vastaan 2-0 -johtoasemasta, mutta onnistui rähmäämään tilanteen – kroatialaiset painelivat jatkoon kotivoitolla 3-0.

Hartin Instagram- tilin päivitys loppuvihellyksen jälkeen piti sisällään kuvan ottelusta, sen lopputuloksen, ja saatesanata ”homma hoidettu”.

Aamu-uninen maalivahti selitti tapahtunutta perjantaina, pahoitellen.

– Minun on pyydettävä anteeksi sometiimini puolesta. Olen varma, että viesti on ärsyttänyt monia ihmisiä, ja olen pahoillani tapahtuneesta. On selvää, ettei viesti ole minun lähettämäni.

Andy Ha

@AndyHa_
“Have a great day.” Sensational.

Vaikkakin pakon edessä, on virkistävää kuulla ammattijalkapalloilijan vaihteeksi myöntävän, että mediahommia – myös somen puolella – hoitaa hyvin usein varta vasten palkattu tiimi, ei välttämättä lainkaan pelaaja itse.