Tottenham koki todellisen pettymyksen torstai-iltana, kun se putosi Eurooppa-liigasta hävittyään Dinamo Zagrebille vieraissa 0-3-lukemin jatkoajan jälkeen (lue lisää).

Ensimmäisen osaottelun 2-0 voittanut Tottenham piti johtoasemastaan kiinni aina pelin 83. minuutille saakka, jolloin Mislav Orsic tasoitti yhteismaalitilanteen ottelun toisella osumallaan.

Jatkoajalla kamppailu ratkesi saman kroatialaishyökkääjän hattutempun sinetöineeseen osumaan, sekä koko Dinamon sinnikkääseen puolustuspelaamiseen.

Ottelun jälkeen oman miehistönsä ponnettomasta esityksestä tuohtunut José Mourinho piti ryhmälleen tiukan palopuheen (lue lisää).

Sitä ennen portugalilaisluotsi kävi kuitenkin Dinamon pukukopissa osoittamassa kunnoitustaan vastustajan taistelutahtoa ja nälkää kohtaan.

Ele oli hyvin arvostettava ja harvinainen Mourinhon kaltaiselta managerilta, kuten alla olevan videon alakulmassa esiintyvän pelaajan ilmeestä voi päätellä.

Artikkeli jatkuu videoupotuksen jälkeen.

ESPN FC

@ESPNFC
Jose Mourinho walked into Dinamo Zagreb’s dressing room to congratulate them 👏

(via @PeytonCity)

Mourinho myös kehui Dinamon esitystä ja asennetta ottelun jälkeisessä haastattelussa.

[readmore from=Eurooppa-liiga]

– Jos otamme huomioon kaiken muun paitsi jatkoajan viimeiset minuutit, oli kentällä vain yksi joukkue, joka antoi siellä kaikkensa, Mourinho totesi BT Sportille.

– He jättivät kentälle hikeä, energiaa, verta. Lopulta jopa onnen kyyneliä. He olivat hyvin nöyriä ja omistautuneita. Minun on arvostettava heitä.

– Kävin juuri Dinamon pukukopissa, jossa kävin kehumassa heidän pelaajiaan. He voittivat meidät asenteensa ansiosta.