Christian Pulisic, joka ei ole onnistunut lukitsemaan paikkaansa Thomas Tuchelin avauskokoonpanosta, on saanut kehotuksen lähteä Chelseasta ja siirtyä Liverpooliin.

Liverpoolia, Aston Villaa ja Tottenhamia urallaan edustanut yhdysvaltalaisikoni Brad Friedel uskoo, että Jürgen Kloppin harjoittama pelitapa olisi ”ideaali” 22-vuotiaalle laitahyökkääjälle.

– Mielestäni Liverpoolin pelisysteemi sopisi Christianille todella hyvin, epäilemättä, Friedel kommentoi CardsChatin haastattelussa.

– Hän on hyvin nopea ja hänen ensimmäiset askeleet ovat teräviä. Kloppin käyttämät tavat prässätä, lähteä nopeaan vastahyökkäykseen ja juosta linjojen taakse… Minusta hän voisi suoriutua siinä systeemissä todella hyvin.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Useista loukkaantumisista Chelsea-urallaan kärsinyt Pulisic on avannut vain 10 valioliigapeliä tällä kaudella. Kuva: Getty Images

– En tietenkään tiedä, onko hän pelaaja jota Liverpool havittelisi itselleen, mutta sen tyyppinen systeemi olisi ideaali Christianin kaltaiselle pelaajalle.

LUE MYÖS: Maajoukkuelegenda täräyttää: Christian Pulisic on ”liian hyvä” Chelseaan – ”Hänen taitonsa menevät hukkaan”

Friedel uskoo, että Pulisicista voi kuoriutua vielä eurokenttien paras yhdysvaltalaispelaaja koskaan.

[readmore from=Chelsea]

– Hänellä on potentiaalia siihen [titteliin]. Hänen aikansa Chelsean uuden valmentajan alaisuudessa on vasta alussa. Toivon, että hän menestyy.

– Kauden alussa hän oli ajoittain pysäyttämätön. Hän pelasi todella, todella hyvin. Katsotaan, miten homma sujuu nyt maajoukkueessa. Hän on yksi parhaista hyökkääjistämme ja meillä on heitä muutama. Hänen on pysyttävä pelikuntoisena, se on varmaa.

LUE MYÖS: