Ole Gunnar Solskjær uskoo, että Louis van Gaal teki virheen kaupatessaan keskuspuolustaja Jonny Evansin halvalla eteenpäin vuonna 2015.

Solskjær oli vielä Manchester Unitedin pelaaja, kun seuran akatemiasta lähtöisin oleva Evans teki debyyttinsä Old Traffordilla vuonna 2007.

Pohjoisirlantilaistoppari pelasi yli 200 ottelua Unitedille ennen kuin hänet myytiin 8 miljoonalla punnalla West Bromiin, josta tie vei kolme vuotta sitten Leicesteriin.

– Kyllä, hänen [Evansin] pitäisi olla vielä Manchester Unitedin pelaaja. Ehdottomasti, Solskjær totesi lehdistölle ennen sunnuntain FA Cupin puolivälieräottelua Leicesteria vastaan.

– Mutta joskus jalkapallo vie sinut toisiin paikkoihin, kun valmennustiimissä tapahtuu muutoksia.

[readmore from=Manchester-United]

– Olen varma, että Jonnylla on yhä tunteita Manchester Unitedia kohtaan ja meillä on tunteita myös häntä kohtaan. Joten on ilo ja kunnia nähdä hänet pelaamassa näin hyvin.

– Meidän on siirryttävä eteenpäin. Haluamme kuitenkin rakentaa joukkueemme jatkossa Jonny Evansin kaltaisista paikallisista jannuista, jos näin voi sanoa.

Mason Greenwood, Scott McTominay, Dean Henderson ja kaikki muut akatemiakasvatit huippuluokan pelaajilla maustettuna, tietysti.

Evans oli viime kesänä yhdistettynä takaisin Manchester Unitediin, mutta allekirjoitti tammikuun alussa vuoteen 2023 ulottuvan jatkosopimuksen Leicesterin kanssa.

Tällä kaudella 33-vuotias toppari on pelannut 29 ottelua Brendan Rodgersin miehistössä.