Seurajoukkuetasolla Burnleya edustava Nick Pope teki sunnuntaina maajoukkuehistoriaa, kun hän pelasi kuudennen peräkkäisen nollapelin MM-karsintaottelussa Albaniaa vastaan.

28-vuotiaasta Popesta tuli historian ensimmäinen maalivahti, joka pelaa kuudessa ensimmäisessä Englannin A-maaottelussaan nollapelin.

Uutinen jatkuu upotuksen jälkeen.

OptaJoe

@OptaJoe
6 - Nick Pope has kept a clean sheet in all six of his appearances for England; the first time a goalkeeper hasn't conceded in any of his first six games for The Three Lions. Tranquil.

Englannin ykkösvahtina ollaan viime vuosien aikana totuttu näkemään Evertonin Jordan Pickford, joka joutui jättämään maaliskuun MM-karsintaottelut väliin loukkaantumisen takia.

Watford-kippari Troy Deeneyn mukaan Pickfordin ei pitäisi olla enää jatkossa Englannin ykkösvahti, sillä Pope on osoittanut olevansa luotettavampi torjuja. Deeney paljasti myös, että hänellä on Englannin pelejä seuratessaan turvallisempi olo, kun Pope on maalilla.

– Tiedän, että Pickford on ykkönen, mutta minulla on turvallisempi olo Popen ollessa maalinsuulla, Deeney kertoi talkSPORT Breakfastille.

[readmore from=Englanti]

– Pickfordin pelatessa joudut aina pelkäämään sitä, tekeekö hän virheen.

– Tiedän, että se on erittäin raa’asti sanottu, koska jokaisen maalivahdin virheitä korostetaan aina. Mutta kun katson Popen pelejä, etenkin Burnleyssä, mielestäni hän ei tee koskaan virheitä.

– Hän on vakaa, luotettava, ja sitä haluat aina maalivahdiltasi, eikö vain?