Siirtohuhut kiertävät maailmaa tauotta, eikä kesän lähestyminen niitä ainakaan jarruta. Liverpoolin osalta on (taas) viime päivinä puhuttu ennen muuta hollantilaisnimistä.

Virgi van Dijk on luonnollisesti seurajoukkueensa kulmakivi, eikä vakavasta loukkaantumisesta toipuvaa topparia toki olla päästämässä mihinkään. Tilanne saattaa kuitenkin hieman ylempänä kenttäasetelemassa olla toinen.

Keskikentän Georginio Wijnaldumin on jo pitkään huhuiltu olevan matkalla Barcelonaan, maanmiehensä Ronald Koemanin hoteisiin. Sopimusta ei kuitenkaan ole syntynyt suuntaan eikä toiseen. Mikäli tilanne ei muutu, on kolmekymppinen Oranje-pelaaja heinäkuun alussa vapaa agentti. Tätä toki pidetään epätodennäköisenä skenaariona, ja viime päivinä on noussut jälleen esiin kuopatuksi luultu vaihtoehto, jossa Wiljnaldum jatkaisi sittenkin uraansa Liverpoolissa.

[readmore from=georginio-wijnaldum]

Sky Sports raportoi perjantaina, että Barcelonassa harkitaan nuoren Ilaix Moriban nostamista kokonaan edustusjoukkueen mukaan. Toistaiseksi 18-vuotiaan La Masia -kasvatin joukkue on virallisesti Barcelona B, mutta tämä on jo nähty tositoimissa myös La Ligassa. Viidessä Espanjan pääsarjaottelussa minuutteja on kertynyt yhteensä vasta 149, joiden aikana kuitenkin jo yksi maali, ja kolme maalisyöttöä. Mikäli Moriba nousee seuran ykkösjoukkueeseen, saattaa Wijnaldumin hankinta jäädä Blaugrana-näkökulmasta tarpeettomaksi.

Jotta kuvio Liverpoolin ja Barcelonan välillä ei jäisi vain näihin nimiin, on soppaan viime päivinä heitetty myös Lyonin kanssa sopimuksensa kesällä päättävä Memphis Depay. Uransa suvantovaihetta Manchester Unitedissa vuosina 2015-2017 viettänyt hollantilaiskärki on tätä nykyä varsin hauluttu pelaaja. Wijnaldumin tavoin myös hänen on otaksuttu olevan matkalla Kataloniaan. Kun tästä ei olla saatu lisätietoja, nosti espnjalaislehti Marca pääsiäisen ratoksi esiin mahdollisuuden, jossa Liverpool kiilaisi mukaan taisteluun tänä vuonna 15 osumaa OL:lle iskeneestä hyökkääjästä.

Triangelin palasista ainoastaan Moriballa on tällä hetkellä ensi kesäkuuta pidemmälle jatkuva sopimus.