West Hamin entisen pelaajan Trevor Sinclairin mukaan Valioliigan Vuoden managerista ei ole minkäänlaista epäselvyyttä, vaan tittelin ansaitsee David Moyes.

Moyes on piiskannut joukkonsa huippuvireeseen, ja West Ham taistelee tosissaan paikasta ensi kauden Mestarien liigaan. Valioliigan sarjataulukossa edellä ovat vain Manchester City, Manchester United ja Leicester.

– Hän ei ole mukana keskustelussa, vaan kyse on ainoastaan hänestä. Jos West Ham päätyy neljän parhan joukkoon, hän on Vuoden manageri. Piste, Sinclair sanoo talkSPORT-kanavalla.

[readmore from=West-Ham]

Moyes on tehnyt selväksi, että hän haluaisi jatkaa Hammersissa. Sopimus on kuitenkin katkolla kesäkuussa, mikä huolestuttaa Sinclairia.

– Olen huolissani muutamasta asiasta jatkossa – riippumatta siitä, pääsevätkö he neljän joukkoon vai ei. Jos he pääsevät, tarvitaan valtava investointi, jotta joukkue pystyy kilpailemaan Mestarien liigassa. Se on asia, jota West Hamin fanit pelkäävät, ja he pelkäävät myös sitä, että David Moyesin sopimus on katkolla kesällä.

Moyes sai aiemmin potkut West Hamista ja saattaa pohtia, tulevatko uudet lähtöpassit, mikäli joukkueen kurssi kääntyy jossakin vaiheessa heikompaan suuntaan.

– Ehkä tulee muita suurempia seuroja, jotka katsovat David Moyesia ja miettivät, kuinka fantastista työtä tämä on tehnyt, toteaa Sinclair.