Manchester Unitedin entinen puolustaja Marcos Rojo sanoo, että Edinson Cavani on kiinnostunut siirtymään hänen perässään Boca Juniorsiin.

Konkarihyökkääjä Cavani, 34, pelaa ensimmäistä kauttaan Unitedissa, ja hänen sopimukseensa on kirjattu vuoden jatko-optio, mutta uruguaylaiskärjen tulevaisuudesta on liikkunut erilaisia huhuja jo jonkin aikaa.

Viime kuussa Cavanin isä sanoi, että hänen poikansa lähtee todennäköisesti Unitedista ensi kesänä siirtyäkseen Argentiinaan suurseuraan Bocaan.

– Häntä on aina kiinnostanut Bocassa pelaaminen. Jos hän palaa Etelä-Amerikkaan, hänen seuransa on varmasti Boca. Poikani idea on lähteä kesällä Englannista ja palata Etelä-Amerikkaan, sanoi Luis Cavani Superfútbolin haastattelussa.

Manchesterissa vajaat seitsemän vuotta viettänyt Rojo, 31, siirtyi Unitedista Bocaan viime helmikuussa. Argentiinalaispuolustaja ei ehtinyt olla pitkään Cavanin kanssa Unitedissa, mutta Rojon mukaan he ovat keskustelleet paljon Boca Juniorsista.

– Kyllä, puhuin hänen kanssaan. Me emme olleet pitkään samaan aikaan Manchesterissa, vain neljä tai viisi kuukautta, mutta hän on mahtava ihminen. Toivotaan, että kohtaamme toisen kerran, kommentoi Rojo ESPN Argentinalle.

– Kun tulin tänne (Bocaan), hän kyseli aina minulta kuulumisiani ja miten tulen toimeen, koska emme nähneet toisiamme viimeisen ajanjakson aikana Englannissa.

– Se on tärkeää, että Cavanin kaltainen pelaaja, joka on historiallinen pelaaja Uruguayssa ja pelannut monissa suurissa seuroissa, haluaa tulla pelaamaan Bocaan. Minusta se kertoo hyvää tästä seurasta ja argentiinalaisesta jalkapallosta.

Rojo sanoi, että hän on keskustellut Cavanin kanssa siitä, kuinka paljon uruguaylaishyökkääjä rakastaa Boca Juniorsia.

– Kun sanoin hänelle, että minulla on mahdollisuus tulla tänne Argentiinaan pelaamaan Bocaan, niin hän kertoi minulle myös omasta tilanteestaan. Hän on keskustellut muutaman kerran [Bocan varapuheenjohtajan Juan] Románin [Riquelme] kanssa. Hänestä tämä on todella houkutteleva vaihtoehto, josta hän voisi olla kiinnostunut tulevaisuudessa.

– Minä en voi sanoa, tuleeko hän tänne vai ei, se riippuu hänestä. Hänen on tehtävä se päätös perheensä kanssa.

Cavani on pelannut tällä kaudella Manchester Unitedissa 28 ottelussa tehden niissä yhteensä seitsemän maalia ja syöttäen kaksi.

LUE MYÖS: