Hyökkääjälupaus Folarin Balogun on allekirjoittamassa Arsenalin kanssa neljän vuoden jatkosopimuksen, kertoo The Athletic.

19-vuotiaan Balogunin nykyinen sopimus päättyy kesällä ja nuorukaista on viety siirtohuhuissa milloin minnekin.

Tammikuun siirtoikkunan aikana sekä Brentford että Sheffield United tekivät englantilaishyökkääjästä tarjouksen, mutta Arsenal hylkäsi molemmat.

Arsenalin manageri Mikel Arteta on aiemmin ilmaissut halustaan pitää lupaava Balogun Tykkimiehissä ja hänen toiveensa on toteutumassa, sillä jatkosopimuksesta on tiettävästi jo päästy sopuun.

Balogun on pelannut kuluvan kauden pääasiassa Arsenalin reservijoukkueessa, jossa hän toimii myös kapteenina. Alkukauden aikana englantilaishyökkääjä sai peliaikaa myös seuran edustusjoukkueessa ja teki viidessä ottelussa kaksi maalia.

David Ornstein

@David_Ornstein
🤝 After months of talks & coming close to reaching a pre-contract agreement with an overseas club, 19yo striker Folarin Balogun to sign a new four-year deal at Arsenal imminently. W/ @gunnerblog for @TheAthleticUK (@AdrianJKajumba 1st on the news 👏) #AFC theathletic.com/news/folarin-b…
theathletic.com

Folarin Balogun contract: Arsenal striker set to sign new four-year deal

Folarin Balogun is on the cusp of signing a new four-year contract with Arsenal.The 19-year-old's current deal is due to expire at the end of the season...