Manchester Unitedin entinen maalitykki Andy Cole on kehottanut seuraa myymään Jesse Lingardin ”odotettua suuremmalla siirtokorvauksella” eteenpäin kuluvan kauden jälkeen.

Lingard, 28, on säkenöinyt West Hamin paidassa siirryttään David Moyesin miehistöön loppukauden mittaisella lainasopimuksella tammikuun siirtoikkunassa.

Lainadiiliin ei sisälly valmiiksi sovittua osto-optiota, mutta West Ham on tiettävästi erittäin halukas kiinnittämään Lingardin pysyvästi itselleen.

Kiinnostusta on kertynyt myös Olympiastadionin ulkopuolelta, mikä todennäköisesti vain kasvattaa Lingardin hintalappua kesän siirtoikkunan alla.

LUE MYÖS: West Hamin kapteeni paljasti hintavan vedon Jesse Lingardin kanssa: ”Se tulee maksamaan minulle muutaman punnan!”

Cole onkin ohjeistanut Manchester Unitedia laittamaan Lingardin lihoiksi, sillä pelaaja itsekin haluaa todennäköisesti siirtyä suuremman peliajan perässä pois Old Traffordilta.

– Tilaisuus siirtyä lainalle West Hamiin tuli fantastiseen aikaan. Hän on ottanut sen vastaan kaksin käsin, totesi Cole talkSPORTille.

[readmore from=Manchester-United]

– Nyt Manchester Unitedin on tehtävä päätös. Ottaako seura hänet takaisin vai myykö se hänet kesällä eteenpäin hieman suuremmalla siirtosummalla, mitä aluksi odotettiin?

– Jos olisin Manchester United, lähettäisin hänet eteenpäin. Ja jos olisin Jesse, haluaisin lähteä Unitedista ja jatkaa pelaamista säännöllisesti. Ehdottomasti.

Lingard on pelannut yhdeksän valioliigaottelua West Hamin paidassa. Hän on tehnyt niissä kahdeksan maalia ja antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä.

Lingardin sopimus Manchester Unitedin kanssa ulottuisi vielä kesään 2022.